Dorpshuis Biervliet

Stichting dorpshuis Biervliet opzoek naar nieuwe Beheerder

Het dorpshuis Biervliet dreigt stuurloos te worden. Door het vertrek van onze secretaris Anthonij Teerink bestaat het bestuur van het dorpshuis nog slechts uit drie personen. En of dat nog niet genoeg is heeft Conny de Visser aangegeven met ingang van 1 september 2020 te stoppen als beheerster, penningmeester en planner van het dorpshuis.

Ook Carla en Annie die al die jaren de schoonmaak voor hun rekening hebben genomen hebben aangegeven te gaan stoppen.

Conny heeft 17 jaar lang het dorpshuis beheerd als vrijwilligster met heel veel inzet en plezier. Nu heeft ze aangegeven dat het tijd is om iemand anders te gaan zoeken. Om dit gat op te vullen willen we dit jaar nog een bijeenkomst beleggen met alle vaste gebruikers. Doel van deze bijeenkomst is trachten om gezamenlijk een oplossing te bedenken. Daarna zal een bijeenkomst worden gepland voor de inwoners van Biervliet. Ook met u willen we gaan brainstormen over de toekomst van ons dorpshuis.

We leveren de sleutel nog niet in, maar om dit te voorkomen zal er iets moeten gebeuren in de samenstelling van het bestuur en beheer. Niet alle taken die Conny nu doet moeten per definitie door één persoon gedaan te worden. We zijn ons terdege bewust dat het op deze wijze kwetsbaar is.

Daarom willen we graag met iedereen gezamenlijk gaan bekijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. De gemeente Terneuzen ondersteunt ons ten aanzien van de communicatie en eventuele oplossingen. Het beheer van het dorpshuis is een zaak van de inwoners en verenigingen in Biervliet zelf heeft men aangegeven. De gemeente is alleen eigenaar van het prachtige gebouw.

We hopen dat u als er bijeenkomsten zijn in grote getale aanwezig zult zijn om ons te steunen en mee te helpen denken over hoe nu verder. Het lijkt nog ver weg , maar voor we het weten is het seizoen voorbij en is het moment daar. Hoe mooi zou het zijn, als er mensen zouden zijn die dit seizoen al mee willen kijken en helpen, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. We zoeken dus een secretaris , een penningmeester en minimaal nog een lid voor het nieuw te vormen bestuur. We realiseren ons dat dit niet makkelijk zal zijn, maar gaan ervan uit dat het gaat lukken.

Bestuur Stichting Dorpshuis Biervliet.

 

 

 

Aankomende activiteiten

dinsdag 19-november-2019, 19:30 -
naaicursus Joke pouwels modestoffen
woensdag 20-november-2019, 10:00 - 12:00
Nakaarten en Biekletsen
woensdag 20-november-2019, 13:30 - 17:00
Biljart
woensdag 20-november-2019, 17:30 - 20:00
oefenavond drumband
woensdag 20-november-2019, 19:30 -
oefenavond Kakentoe
donderdag 21-november-2019, 13:30 - 17:00
Zeeuwse Cirkel/ westerschelde kring

Wie is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Bereikbaarheid

De beheerder is te bereiken via GSM:
06-33053510

Het dorpshuis is voorzien van
camera bewaking.

Copyright © Dorpshuis Biervliet 2019. Alle rechten voorbehouden.